Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

R^

Samozřejmě že ji imunita věčná, stejně funguje náš imunitní systém i u ostatních takových a podobných virů. On to totiž není jediný coronový vir, má příbuzné.

Dočasná může být ta imunita v případě, že člověku imunitní systém selhává nebo ve vysokém stáří nepracuje dobře. Ano, na to lidé umírají. S každým takovým a podobným virem. Zatím to ještě nikdo nezměnil a očkování to taky nezmění, protože by se museli ti lidé očkovat neustále kolem dokola proti stovkám podobných virů.

Celé je to jenom mašinerie na vydělávání peněz. Bohužel, lidi jim to loni spolkli i s navijákem a v podstatě šitím roušek a tím, že se dobrovolně vzdali svých práv v zájmu nějakého pseudohumanismu a falešného soucitu ... umožnili to, že nás budou šikanovat a nakonec nám zničí zdraví věčnými zásahy do imunity. Všem. I těm zdravým a mladým.

Vítejte v našem novém krásném světěRv

2 0
možnosti
LV

Je to přesně tak, jak říkáte. Když už, tak v první řadě test na protilatky. Až pak očkování. A klidně 20 dní po poslední dávce nový test. Ať se ví, jak a zda vůbec očkování funguje. Dneska se lidi nechávají očkovat hlavně proto, aby na to měli papír, protože nějaký kovid je jim šumák.

1 0
možnosti
PK

A toto sdělení si lékaři specialisté v oboru, tvořící vládu podporující tým neuvědomují? Tomu se dá jen těžko věřit.

0 0
možnosti
DT

Ti mají jiné starosti. Jak si co nejrychleji co nejvíc nahrabat.

1 0
možnosti
VB

Právník Ondřej Dostál chce dosáhnout toho, aby MZ ČR stejně jako západ. země uznalo rovnoprávnost z covidu uzdravených a plně očkovaných; v zahraničí se nyní většinou uznává 6měsíční imunita po prodělání covidu (např. Německo), brzy to bude víc (nový výzkum potvrzuje v podstatě celoživotní imunitu, každopádně je ověřeno, že většinou vydrží déle než 12 měsíců, u očkování se zatím ověřilo 5 - 6 měsíců, avšak tajení dat o počtu covidů po očkování naznačuje, že vakcíny nejsou tak účinné jako imunita vzniklá proděláním nemoci. Čech bude mít ale problém s potvrzením imunity i v délce 3 měsíců, ne každá laboratoř to umí, navíc si vymysleli, že nižší úroveň protilátek neuznají, ač vědci v mnoha západ. zemích potvrdili, že i kdyby nebyly v dané chvíli žádné protilátky, zpravidla u většiny dál funguje buněčná imunita (B - buňky vytvářejí nové protilátky při setkání s virem). Testování u nás není zvládnuto co do kvality jeho provádění ani co do jeho obsahu (proč by vůbec mělo být u bezpříznakových), hlavně ale nese peníze některým firmám a data poslouží k obživě množství českých expertů i "expertů". Ministr Arenberger prý v TV uvedl, že asi 30 - 40 % Čechů se s virem ještě nesetkalo, což by ale znamenalo, že těch 60 - 70 % patrně již bude imunních (po covidu i po očkování).

3 0
možnosti
Foto

I78v87o 23C40i42l19i10c28h

9. 5. 2021 16:33

Přesně tak, ostatně to je důvod, proč jsem přesvědčil moji mamku, aby si, až se pro očkování definitivně rozhodne, nechala předtím ty protilátky změřit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 16,60
  • Průměrná čtenost 1616x
Člověk, co by se rád podělil o své názory

Seznam rubrik